Belépés Keresés

Jelentkezés

A jelentkezési lapot ide kattintva érheti el.


Részvételi lehetőségek:

 

ELŐADÓ
Előadói részvételi díj: 27 000 Ft + ÁFA/fő, ezen kívül az étkezések díja: 15 000 Ft + ÁFA/fő, amely tartalmazza a kávészünetek, ebédek díját, de nem tartalmazza a természetbeni juttatások járulékos költségeit. A konferencia jelentkezéséhez a két díj együttes megfizetése kötelező! Fizetési határidő: a díjbekérő kiállításától számított 8 munkanap, a díjbekérőn található számlaszámra. A végszámlát a konferenciát követően küldjük el.

Jelentkezési határidő: 2019. március 20. (Absztrakt beküldési határidő: 2019. március 27.)

KIÁLLÍTÓ
Kiállítói részvételi díj: 89 000 Ft + ÁFA/kiállító cég, ezen kívül az étkezések díja 15 000 Ft + ÁFA/fő.
A kiállítói díj fejében biztosítjuk a kiállításhoz szükséges kasírozott kiállítói asztalt (185 x 90 cm), két széket (szükség esetén többet), reklámanyag kihelyezésének lehetőségét, valamint a kiállító nevét feltüntetjük a konferencia honlapján is. Mindkét díj együttes megfizetése kötelező! Az étkezések díja nem tartalmazza a természetbeni juttatások járulékos költségeit. Fizetési határidő: a díjbekérő kiállításától számított 8 munkanap, a díjbekérőn található számlaszámra. A végszámlát a konferenciát követően küldjük el.
Jelentkezési határidő: 2019. április 5.

HALLGATÓ
Hallgatói részvételi díj: 27 000 Ft + ÁFA/fő, ezen kívül az étkezések díja: 15 000 Ft + ÁFA/fő, amely tartalmazza a kávészünetek, ebédek díját, de nem tartalmazza a természetbeni juttatások járulékos költségeit. A konferencia jelentkezéséhez a két díj együttes megfizetése kötelező! Fizetési határidő: a díjbekérő kiállításától számított 8 munkanap, a díjbekérőn található számlaszámra. A végszámlát a konferenciát követően küldjük el.
Jelentkezési határidő: 2019. április 12.

 


 

Kapcsolat:

Gagán Anita

Üzletfejlesztési főmunkatárs
(30) 638 5584
gagan.anita@wessling.hu

 

 

Az előadás összefoglalójának formai követelményei:

Az összefoglaló címének maximális hossza szóközökkel: 200 karakter. A szerzők családnevét és keresztnevük kezdőbetűjét kérjük feltüntetni, az egyes szerzőket vesszővel elválasztva. A munkában résztvevő intézetek feltüntetése az intézet nevének és a város megadásával történik. Amennyiben több intézet is részt vett a munkában, úgy a szerzők sorrendjét követően, felső indexben jelölt számmal kérjük felsorolni az intézményeket.

Az összefoglaló szövegtörzsének maximális hossza: 500 szó (cím, szerzők, intézet nélkül).


Hungalimentaria 2013 - Wessling Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. - hungalimentaria@wessling.hu