Belépés Keresés

Jelentkezés

A jelentkezési lapot ide kattintva érheti el


Részvételi lehetőségek:

1. Előadó
Előadói részvételi díj: 27.000,- Ft + ÁFA/fő, ezen kívül az étkezések díja: 15.000,- Ft + ÁFA/fő, amely tartalmazza a kávészünetek, ebédek díját, de nem tartalmazza a természetbeni juttatások járulékos költségeit.
A konferencia jelentkezéséhez a két díj együttes megfizetése kötelező! Fizetési határidő: A díjbekérő kiállításától számított 14 nap, a díjbekérőn található számlaszámra. A számlát a konferenciát követően küldjük el.
Jelentkezési határidő: 2019. február 15. (absztrakt beküldése: március 1.)

2. Kiállító
Kiállítói részvételi díj 89.000 Ft + ÁFA/kiállító cég, ezen kívül az étkezések díja 15.000 Ft + ÁFA/fő
A kiállítói díj fejében biztosítjuk a kiállításhoz szükséges kasírozott kiállítói asztalt (185x90 cm), két széket, reklámanyag kihelyezésének lehetőségét, valamint a kiállító nevét feltüntetjük a konferencia honlapján is. Mindkét díj együttes megfizetése kötelező! Az étkezések díja nem tartalmazza a természetbeni juttatások járulékos költségeit. Fizetési határidő: A díjbekérő kiállításától számított 14 nap, a díjbekérőn található számlaszámra. A számlát a konferenciát követően küldjük el.
Jelentkezési határidő: 2019. április 5.

3. Hallgató
Hallgatói részvételi díj: 27.000,- Ft + ÁFA/fő
Ezen kívül az étkezések díja: 15.000,- Ft + ÁFA/fő, amely tartalmazza a kávészünetek, ebédek díját, de nem tartalmazza a természetbeni juttatások járulékos költségeit.
A konferencia jelentkezéséhez a két díj együttes megfizetése kötelező! Fizetési határidő: A díjbekérő kiállításától számított 14 nap, a díjbekérőn található számlaszámra. A számlát a konferenciát követően küldjük el.
Jelentkezési határidő: 2019. április 12.


 

 

Az összefoglaló formai követelményei:

Az összefoglaló címének maximális hossza szóközökkel: 200 karakter. A szerzők családnevét és keresztnevük kezdőbetűjét kérjük feltüntetni, az egyes szerzőket vesszővel elválasztva. A munkában résztvevő intézetek feltüntetése az intézet nevének és a város megadásával történik. Amennyiben több intézet is részt vett a munkában, úgy a szerzők sorrendjét követően, felső indexben jelölt számmal kérjük felsorolni az intézményeket. Az összefoglaló szövegtörzsének maximális hossza: 500 szó (cím, szerzők, intézet nélkül).

Hungalimentaria 2013 - Wessling Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. - hungalimentaria@wessling.hu