Belépés Keresés

Jelentkezés

A konferencián szóbeli előadással, illetve poszter-bemutatóval is részt lehet venni.

Hallgatói és/vagy előadói részvételi díj: 25.000,- Ft + ÁFA/fő

Ezen kívül az étkezések díja: 15.000,- Ft + ÁFA/fő, amely tartalmazza a kávészünetek, ebédek díját, de nem tartalmazza a természetbeni juttatások járulékos költségeit.

A konferencia jelentkezéséhez a két díj együttes megfizetése kötelező!

A kiállítói díj 85.000 Ft + ÁFA/kiállító, ezen kívül az étkezések díja 15.000 Ft + ÁFA/fő

A kiállítói díj fejében biztosítjuk 1 fő részvételét és ellátását, a kiállításhoz szükséges kasírozott kiállítói asztalt (185x90 cm), két széket, reklámanyag kihelyezésének lehetőségét, valamint a kiállító nevét feltüntetjük a konferencia előadásait összefoglaló kiadványunkban is. Kiállítóink számára a kiállítói szekcióban előadás megtartását is lehetővé tesszük. Mindkét díj együttes megfizetése kötelező! Az étkezések díja nem tartalmazza a természetbeni juttatások járulékos költségeit.

A támogatói díj külön megállapodás szerinti feltételekkel.

Támogatóink logóját megjelentetjük a konferencia-kiadványban.

Fizetési határidő: A díjbekérő kiállításától számított 14 nap, a díjbekérőn található számlaszámra.

Jelentkezési lap letöltése

 Az összefoglaló formai követelményei:

Az összefoglaló címének maximális hossza szóközökkel: 200 karakter. A szerzők családnevét és keresztnevük kezdőbetűjét kérjük feltüntetni, az egyes szerzőket vesszővel elválasztva. A munkában résztvevő intézetek feltüntetése az intézet nevének és a város megadásával történik. Amennyiben több intézet is részt vett a munkában, úgy a szerzők sorrendjét követően, felső indexben jelölt számmal kérjük felsorolni az intézményeket. Az összefoglaló szövegtörzsének maximális hossza: 500 szó (cím, szerzők, intézet nélkül).

Hungalimentaria 2013 - Wessling Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. - hungalimentaria@wessling.hu