Belépés Keresés

HUNGALIMENTARIA 2007

tudományos konferencia és szakmai kiállítás
"Szakemberek a biztonságosabb élelmiszerláncért" mottóval
az élelmiszer- és takarmánybiztonság megvalósítását, belsõ és külsõ ellenõrzését szolgáló
korszerü vizsgálati elvek, módszerek, eszközök
és vezetési, irányítási technikák megismertetése, elterjesztése érdekében.

Helye: Ében Hotel, Bp. XIV. ker. Nagy Lajos király útja 15-17.

Idõpontja: 2007. október 25-26.

A rendezvény célja, hogy információt nyújtson a laboratóriumi gyakorlat által igényelt korszerü élelmiszer- és takarmányvizsgálat területérõl, átfogó képet adjon az élelmiszer- és takarmánybiztonságot és minõséget szolgáló laboratóriumi tevékenységrõl, fórumot teremtsen a legújabb vizsgálati eszközök, vegyszerek és módszerek bemutatására, gyakorlati útmutatót adjon a vizsgálati eredmények és jogszabályok felhasználását illetõen a vezetési irányítási rendszerek müködtetõi számára, és lehetõséget teremtsen szakmai kapcsolatok kialakítására. A rendezvényen a hagyományokhoz híven az alábbi szekciók kerülnek megszervezésre:
  • Mikrobiológia: élelmiszer- és takarmány-mikrobiológiai vizsgálati módszerek
  • Molekuláris biológiai módszerek az élelmiszer- és takarmány-analitikában
  • Élelmiszer- és takarmányanalitikai módszerek: beltartalmi, toxikológiai, és radiokémiai vizsgálatok
  • Élelmiszerbiztonság a gyakorlatban: trendanalízis, a nyersanyagok genetikai állapotának igazolása, bioélelmiszerek, változások a jelölési kötelezettségben
  • Reziduum toxikológiai eljárások és vizsgálati módszerek
  • Poszter-szekció.

Hungalimentaria 2013 - Wessling Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. - hungalimentaria@wessling.hu